Biblioteka e qytetit në Gjakovë, e pasur me tituj të ndryshëm

Në Bibliotekën “Ibrahim Rugova” në Gjakovë ka numër të konsiderueshëm të titujve. Sipas drejtorit të këtij institucioni, të njejtët janë në dispozicion për të gjithë të interesuarit.

Read Previous

CN Traveller: Tirana dhe Berati, ndër qytetet më të lira për pushime

Read Next

Ka filluar restaurimi i shtëpisë së familjes Kryeziu në Gjakovë