Si ta rregulloni një banesë prej 30 metrash katrorë

Banesat e vogla shpesh janë sfidë e madhe për t’i rregulluar

Radhitja e mirë, kutitë e mira për shumë përdorime, si edhe mobiliet modulare, mund t’ju ndihmojnë shumë.

Hapësirë më të madhe optike, por edhe më të ajrosur do të arrini me perde, mure dhe mobilie ngjyrë të shndritshme. Ato do të rrisin vizualisht hapësirën dhe do t’i japin atë freskinë.

Pasqyrat dhe detajet e qelqta do të krijojnë përshtypjen e thellësisë, ndërsa dritaret e mëdha janë lidhja e drejtpërdrejtë me ambientin e jashtëm.

Shandanët dhe llambat e pazakonta i japin kësaj hapësire një frymë shkëlqimi, ndërsa mobiliet minimaliste përshtaten në mënyrë të përsosur me tepihë dhe mure të bardha.

Minimalizmi është kryesor në apartamente të vogla.

/Telegrafi/

Read Previous

Pfizer- vaksinë efektive te njerëzit me probleme kronike

Read Next

Fakte për gjërat që duken të zakonshme në shikim të parë