Gjakova përmbyll me sukses projektin “Gjenerata e Gjelbër” në bashkëpunim me KFOS

Bashkëpunimi nga BoneVet Gjakova dhe Fondacioni për Shoqëri të Hapur në Kosovë, më konkretisht projekti “Gjenerata e Gjelbër”, angazhimi i të rinjëve për veprime ndaj klimës, është përmbyllur sot. Projekti në fjalë u cilësua si shumë i suksesshëm.

Read Previous

Klubi i Tenisit “HotShot” me 5 medalje nga turneu “Kosova Bowl”

Read Next

E pazakontë, një nxënës përdor gaz lotsjellës brenda shkollës