Klubi i Tenisit “HotShot” me 5 medalje nga turneu “Kosova Bowl”

Të Shtunën dhe të Dielën në Prishtinë u zhvillua turneu i rradhës “Kosova Bowl” ku garuan afër 100 pjesmarrës nga Kosova, Shqipëria, Ulqini, Presheva e diaspora. Klubi i Tenisit “HotShot” morri pjesë me 5 garues dhe arriti këto rezultate.

Joni Hima (U10) ➡️ Vendi i Parë 🏆

Olea Gjoka (U8) ➡️ Vendi i Parë 🏆

Arisa Vula (U11) ➡️ Vendi i 3-të 🥉

Diora Gjoka (U11) ➡️ Vendi i 3-të 🥉

Kenza Zajmi (U11) ➡️ Vendi i 5-të 🏅

Në këtë turne konkurenca ishte më e fortë se zakonisht pasi që morrën pjesë edhe lojtarët më cilësorë nga trevat shqiptare.

Read Previous

Java e dhurimit vullnetar të gjakut, rëndësia e këtij akti

Read Next

Gjakova përmbyll me sukses projektin “Gjenerata e Gjelbër” në bashkëpunim me KFOS