E pazakontë, një nxënës përdor gaz lotsjellës brenda shkollës

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në shkollën “Zekeria Rexha” në Gjakovë. Aty një nxënës ka hedhur gaz lotsjellës, duke shkaktuar kështu panikë, e duke bërë që i tërë stafi e nxënësit e institucionit të largohen nga aty.

Read Previous

Gjakova përmbyll me sukses projektin “Gjenerata e Gjelbër” në bashkëpunim me KFOS

Read Next

Pse nuk u takuan Kurti dhe Rama?