• 11 August, 2022

Flamujt amerikanë valojnë në Gjakovë

Alban Hoti nga Gjakova lidhjen me Ameriken e ka të veçant. Aj ka vandosur këtë flamur gjigand në Kodren e Çabratit në Gjakovë për nderë të miqesisë së Shtetevë të Bashkuara me Kombin Shqiptar. Për të dhe për shqiptarët katër korriku dita e pavarësisë së Amerikës ka vlerë të madhe.

Sipas Albanit shqiptarët duhet të marrin shembull popullin Amerikan se si të ndertohet vendi sepse SHBA është vend I demokracisë dhe lirisë.

4 korriku është  dita e pvarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikes e cila u arrit pas shkëputjes nga Britania në vitin 1776. SHBA gjatë gjithë kohës është kontribuesi më i madh për ndihmë politike e shoqërore për Kombin shqiptar.

Read Previous

Peshkaqenët rrezik për jetën në brigjet e Egjiptit, dy viktima

Read Next

Drejtoria e Shëndetësisë në Gjakovë riorganizon orarin për Qendrat e Mjekësisë Familjare