Fëmijët e fshatrave Zhub, Vogovë e Prush pa transport, DKA thotë që tenderët po dështojnë

Ka një muaj që fëmijët e fshatrave Prush, Vogëve dhe disa lagjeve tjera përrreth janë të detyruar të udhëtojnë në këmbë deri në shkollë dhe anasjelltas, kjo për shkak të mungesës së transportit. Sipas tyre rruga deri në shkollën e paralagjes Brekoc në këmbë është shumë e mundimshme përshkak të largësisë dhe peshës së rëndë të çantave.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Ministria e Ekonomisë ka hapur aplikimin për subvencionim të pajisjeve efiçente

Read Next

Qeveria gjermane miraton një plan shumë miliardë eurosh – pritet të përfitojnë fëmijët dhe familjet e tyre