Euro bie sërish, ja sa shiten dhe blihen monedhat e huaja sot në tregun valutor

Sot, më 27 gusht 2023 monedha e euros shitet sot me 109.5 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 101.6 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 127 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 75 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 114 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.69 lekë.

Read Previous

BSPK bën thirrje për më shumë siguri në vendin e punës

Read Next

Dy të arrestuar për prostitucion