• 28 May, 2022

Dëgjim publik për menaxhimin e mbeturinave

Sektori për Menaxhimin e Mbeturinave, ka organizuar së fundmi një punëtori në të cilën janë prezantuar dhe diskutuar draftet e Rregullores Komunale dhe Plani Lokal për Menaxhimin e Mbeturinave 2021-2025.

Rregullorja komunale për Menaxhimin e mbeturinave dhe Plani Lokal do të jenë në dëgjim publik deri në fillim të marsit. Sipas kësaj rregulloreje çdo person është i obliguar të paguajë faturë të mbeturinave për kompaninë që është e licensuar nga komuna e Gjakovës.

Ky sektor raportoi për TV Syri që shumë shpejt pritet implementimi i planit dhe i rregullores.

Read Previous

“Foo Fighters” po shënojnë suksese të mira me albumin e ri “Medicine at Midnight”

Read Next

7 këshilla që mund të shpëtojnë jetën tuaj në një situatë ekstreme