Bardha Buza, piktorja që ndërlidh realen me abstrakten

Si bëhet lidhja mes abstrakes dhe reales në veprat e piktores Bardha Buza?
Realizimi i peisazheve imagjinare bën që firma e piktores akademike Bardha Buzës të figurojë në shumë ekspozita kolektive e personale brenda dhe jashtë Kosovës. Buza është një piktore që vlerëson realitetetin shoqëror e që përmes shprehjes artistike, krijon cikle veprash mjaft të arrira dhe që ka depërtuar jo me pak sakrifica në galeri të disa vendeve evropiane.

Këto dhe gjithçka tjetër mund t’i ndiqni të plotë në linkun më poshtë:

Read Previous

Ishte paraparë të mbahet sot, por shtyhet për 7 maj seanca gjyqësore për rastin e Agonis Tetajt

Read Next

Borussia Dortmund e interesuar për transferimin e Andre Silva