Asfaltimi i rrugëve të fshatrave Novosellë, Trakaniq, Palabardh, i kushtoi Komunës rreth 170 mijë euro

Në web-faqen e Komunës së Gjakovës, është publikuar kontrata e nënshkruar në mes të Komunës së Gjakovës dhe “ASFALT GROUP” SH.P.K , për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve në fshatrat Novosellë, Trakaniq dhe Palabardh.

Shuma totale e këtyre punimeve, Komunës pritet t’i kushtojë rreth 176,098,35 €.

Kontratën e plotë të nënshkruara nga palët mund ta gjeni të bashkangjitur tek lajmi :

Read Previous

11 të vdekur dhe 259 raste të reja me COVID-19

Read Next

KF “Vëllaznimi” e nis suksesshëm sezonin 2021/22