• 1 July, 2022

Arbitrat e Botërorit, merret vendimi historik

Për herë të parë në histori, në një Botëror futbolli do të gjykojnë 3 gjyqtare kryesore femra. Gjithashtu, në “Katar 2022”, do të ketë edhe 3 anësore femra.

Bëhet fjalë për Stéphanie Frappart (Francë), Salima Mukansanga (Ruandë), Yoshimi Yamashita (Japoni), Neuza Back (Brazil), Karen Díaz Medina (Meksikë) dhe Kathryn Nesbitt (SHBA)./A2news/

Yoshimi YamashitaStéphanie Frappart Salima MukansangaRead Previous

Sulmi rus në Ukrainë mund të shkaktojë krizë globale ushqimore

Read Next

Osmani: Anëtarësimi në NATO i domosdoshëm