• 11 August, 2022

​Banka Botërore: Këtë vit ekonomia e Kosovës pritet të rritet në 4 përqind

Banka Botërore ka publikuar një raport për ekonominë e Kosovës. Sipas raportit të BB ekonomia e Kosovës pritet të rriten në 4 përqind këtë vit.

Sipas raportit këtë vit pritet të vendoset nën kontroll pandemia COVID-19 e për çka do të rikthehet edhe besimi i konsumatorit dhe biznesit.

“Pas një tkurrjeje të vlerësuar prej 6.9% në vitin 2020, ekonomia e Kosovës tani pritet të rritet 4% këtë vit pasi #COVID19 vendoset nën kontroll dhe besimi i konsumatorit dhe biznesit rikthehet”, thuhet në raportin e Bankës Botërore. 

Read Previous

Jahja Shehu: Po e thithe “pluhurin” e skenës, zor se ndahesh më prej tij

Read Next

​Aktakuzë ndaj 31 personave në rastin e “patentë shoferëve”