Zeki Vehapi, një jetë me dëgjuesit e Radio Gjakovës

Çdo ditë e jetës së tij është e bukur sepse ajo fillon me emisionin e mëngjesit dhe dëgjuesit besnik të Radio Gjakovës. Zeki Vehapi është një gazetar profesionist i Radio Gjakovës që nga viti 1980. E gjatë kësaj periudhe më shumë se 40 vjeçare, ai ka bashkëpunuar edhe me mediume të tjera si Radio Prishtina, gazetën javore “Zëri i rinisë”, “Evropa e lirë” dhe shumë të tjera.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë:

Read Previous

Prokurori Isuf Sadiku e cilëson vrasje të rëndë rastin e Agonis Tetajt

Read Next

​Lëshonte diploma shkollore të falsifikuara, arrestohet