Votuesit në qendrën e votimit “Zef Lush Marku” optimist për rezultatin e zgjedhjeve

Qendra e votimit 0222C në shkollën ‘’Zef Lush Marku’’ në Brekoc është hapur me kohë në gjithsej 5 vendvotime sa numëron kjo qendër. Nga gjithsej 4203 votues deri në orën 15:00 kanë ushtruar të drejtën e votës 661 qytetarë kështu tha menaxheri kësaj qendre, Pjeter Doda. Ndërkaq ata që votuan ishin optimist dhe thanë se presin rezultate të mira nga këto zgjedhje.

Mes tjerash Doda tha se çdo gjë po shkon mirë dhe nuk është raportuar asnjë incident deri më tani.

Read Previous

​Zgjedhje në pandemi, qytetarët votojnë duke respektuar masat antiCOVID-19

Read Next

Shala shkëlqen, shënon dhe asiston në fitoren e thellë të Erzurumsporit