Voton kandidatja për kryetare të Gjakovës nga PDK, Arbënesha Kuqi

Kandidatja për kryetare te komunës së Gjakovës Arbnesha Kuqi nga Partia Demokratike e Kosovës e ka shfrytëzuar të drejtën e votës në qendrën e votimit “Yll Morina”. Ajo gjithashtu ka bërë thirrje te qyetarët që të dalin masivisht dhe të shfrytëzojnë të drejtën e tyre.

Kandidatja Kuqi ishte e shoqëruar nga bashkëshorti dhe vajza e saj.

Read Previous

Mehajt i rikonfirmohet mbështetja e plotë nga Departamenti Amerikan i Mbrojtjes

Read Next

Procesi i votimit po vazhdon edhe në fshatin Rogovë