Procesi i votimit po vazhdon edhe në fshatin Rogovë

Votuesit e kësaj pike votimi pasi hodhën votën në kuti nuk hezituan që të tregojnë dhe pritshmërit e tyre nga këto zgjedhje.

Kjo qendër e votimit ka gjithsej 2541 votues të regjistruar me të drejtë vote, të cilët mund të shfrytëzojne 3 pikat e votimit që ndodhën këtu.

Read Previous

Voton kandidatja për kryetare të Gjakovës nga PDK, Arbënesha Kuqi

Read Next

​Haziri: Kjo ditë e bardhë të përfundojë ashtu si ka filluar