Voton kandidati per kryetar nga PSHDK, Ferdinand Kolaj

Kandidati për kryetar nga radhët e PSHDK, Ferdinand Kolaj i shoqëruar nga bashkëshortja e tij ka votuar në qendrën e votimit Fan Noli në Dujakë. Ai  ftoi të gjithë qytetaret që të ushtrojnë të drejtën e votës sot.

Vlen të theksohet së në këtë qendër të pranishëm ishin edhe forcat e policisë së Kosovës për rend dhe qetësi.

Read Previous

Ka filluar procesi i votimit në qendrën e votimit “Fan Noli” në Dujakë

Read Next

Voton Ramush Haradinaj, i fton qytetarët të votojnë