Sot vazhdimi i seancës, në rend dite mocioni për shkarkimin e Bordit të ZRRE-së

Sot vazhdon seanca e Kuvendit të Kosovës, e nisur të enjten, ndërkaq në rend dite ndër të tjera është edhe shqyrtimi i mocionit për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë.

Seanca do të vazhdojë në orën 10:00.

Këto janë pikat e rendit të ditës:

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-017 për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-108 për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave,

Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2021,

Shqyrtimi i Mocionit për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,

Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit për Ankesat e Mediave. 

/Telegrafi/

Read Previous

592 raste aktive me coronavirus

Read Next

Lajçak: Normalizimi i marrëdhënieve me Kosovën është në interes të Serbisë