Shtyhet eventi i prezantimit të super jahtit në Gjakovë pas keqkuptimeve mes institucioneve shtetërore

Eventi i shumëpritur për prezantimin e super jahtit të parë të prodhuar në Kosovë, të quajtur Interstellar, ndonëse i planifikuar për ditën e sotme, është aranzhuar për një datë tjetër të pacaktuar ende.

Koshi Group, kompania që qëndron prapa prodhimit të këtij super jahti, ka njoftuar se anulimi i eventit të sotëm vjen pas një keqkuptimi mes KRU “Gjakova” dhe Ministrisë së Ambientit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Koshi Group njofton se super jahti “Interstellar” është i gatshëm për prezantim dhe pret zgjidhjen e problemeve mes institucioneve për ta prezantuar jahtin e parë Made in Kosova para qytetarëve./Telegrafi/

Read Previous

​Dita Botërore e Hepatitit

Read Next

Raporti i datës 28 korrik 2021 i spitalit “Isa Grezda”