• 22 March, 2023

Selfie e vitit ’99, batalioni i UÇK-së “Atlantiku” i cili përbëhej kryesisht nga të rinj shqiptarë që jetonin në SHBA

Foto-selfie e batalionit te UÇK-së “Atlantiku” i cili përbëhej kryesisht nga të rinj shqiptarë që jetonin në SHBA dhe që lanë jetesën e tyre për të luftuar në Kosovë në vitin 1999. Fotoja është bërë duke udhëtuar me kamion nga Durrësi, qyteti ku ata kishin zbarkuar, për në front. Disa prej tyre nuk u kthyen më./Syri

Foto: Visar Kryeziu

Read Previous

Ambasadori i Spanjës në Serbi: Nuk e njohim Kosovën vetëm se dikush na e kërkon

Read Next

Ambasadori i Italisë në Kosovë: “Do ta mbështesin Kosovën në furnizimin me vaksina”