Sa njihet patent shoferi i Kosovës në Evropë? Flet Blendi Parashumti

I ftuar në “Miq në pasdite” ishte Blendi Parashumti, inxhinier i trafikut, ekspert i aksidenteve. Bashkë diskutuam për ngasjen e sigurt, shoferët e rinj dhe rëndësinë e kujdesit gjatë ngasjes. I pyetur se sa njihet patent shoferi i Kosovës në Evropë ai u përgjigj kështu:

Read Previous

Zhduket e mitura, doli nga shtëpia për të shkuar në këndin e lojërave

Read Next

Arrestohet një person në Gjakovë, vodhi në market pije alkoolike çdo ditë..