Qytetarët e Gjakovës apelojnë që të votohet

Pritshmëritë e qytetarëve për këto zgjedhje lidhen kryesisht me zhvillimin ekonomik e përparimin e rinisë.

Vetëm pak metra më poshtë se Carshia, prap takuam qytetarë të shumtë që patën vetëm një apel, të votohet me cdo kusht.

E për dikë tjetër ata që shfrytëzojnë të drejtën e votës, ndikojnë shumë në zhvilimin e demokracisë në vend.

Në Gjakovë të drejtë vote kanë 113 165 peresona. Gjothësej në këtë komunë janë 34 qendra votimi dhe 139 vendvotime.

Read Previous

Dalja në votime deri në orën 15:00 rreth dy përqind më pak se në zgjedhjet e kaluara

Read Next

Kjo është komuna me daljen më të ulët në votime