Qeveria ndan 10 milionë euro për zbatimin e masave të energjisë

Qeveria e Kosovës e ka mbajtur mbledhjen 161-të të saj.

Mbledhja është zhvilluar në formë elektronike dhe janë marrë disa vendime.

Në mesin e vendimeve, ekzekutivi i ka ndarë 10 milionë euro për zbatimin e masave të energjisë për shtëpitë individuale të banimit, njofton Zyra e Kryeministrit.

Vendimet e tjera të qeverisë:

-Emëruar Komisionin e Pranimit për Institucionet e Administratës Shtetërore për Grupin Specialist i Farmaceutikës, Grupi Nr. 47.

– Emëruar Komisionin e Pranimit për Institucionet e Administratës Shtetërore për Grupin Specialist i Shëndetit/Mjekësisë, Grupi Nr. 18.

/klankosova/

Read Previous

Biden barazohet me Trump-in në sondazhet e fundit

Read Next

Avokatët zbardhin dëshmitë e serbëve të arrestuar për sulmin terrorist