Promovohet katalogu i Muzeut Etnografik të Gjakovës

Është hera e parë që Muzeu i Gjakovës prezanton një katalog përmes së cilit pasqyrohet historia, vlera dhe trashëgimia brenda Muzeut Etnografik të Gjakovës. Ky dokument është promovuar sot në hapësirat e muzeut në shënim të përvjetorit të shtetësisë së Kosovës.

Read Previous

Në ditëlindjen e të birit Artanit, Ferdonije Qerkezi uron festën e Pavarësisë

Read Next

Pse po zhgënjehen përdoruesit me telefonat inteligjent Apple dhe Samsung?