Projekti për restaurimin e Tabhanës që nga 22 janari në proces tenderimi

Ende nuk kanë filluar punimet për restaurimin e Tabhanes, edhe pse objekti ka kohë që është rrethuar, sipas qendrës rajonale për trashëgimi kulturore në Gjakovë faza e parë e  punimeve është kryer, ndërkaq faza që parasheh restaurimin dhe rikonstruimin është ende në procedura të prokurimit.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Klubi i Serie A kërkon transferimin e Ardon Jasharit

Read Next

Antidroga me aksion në Prizren dhe Gjakovë, ka të arrestuar