Profesionistët: Po abuzohet me disa ilaçe kundër dhimbjes

Përdorimi i ilaqeve si oki, brufen e të tjera janë shqetësuese nëse ata përdoren pa konsultim me mjekun. Ndënëse të njëjtat blihen në barnatore pa recetë të mjekut, nefrologia Vjollca Godanci-Kelmendi thotë se këto ilaqe kanë efekt qetësues, por në asnjë mënyrë nuk duhet përdorur shpesh dhe pa konsultë me profesionistët.

Read Previous

Plani i Serbisë për vrasjen e Kurtit, Musliu: Alarmante, por asgjë e re

Read Next

Vazhdojnë shqetësimet e qytetarëve për trotuarët e zëna