Pozitë e opozitë diskutojnë për Çarshinë e Vjetër

Mbledhja e fundit e Komitetit për Politikë dhe Financa e mbajtur gjatë javës së kaluar kishte ngjallur shumë diskutime. Pozitë e Opozitë diskutuan për Çarshinë e Vjetër

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Qytetarët ankohen se fëmijët me viroza po lejohen në çerdhe, drejtori Halilaj e mohon

Read Next

Banorët e mirëpritën pastrimin e “Parkut të Lirisë”