Qytetarët ankohen se fëmijët me viroza po lejohen në çerdhe, drejtori Halilaj e mohon

Nga menaxhmenti i institucionit “Ganimete Tërbeshi” në Gjakovë vazhdimisht apelohet që fëmijët e infektuar nga virozat stinore të mos sjellen në çerdhe, për derisa ata janë me terapi. Në adresë të mediumit tonë kanë arritur disa ankesa,se ka fëmijë të cilët kanë ndryshime në lëkurë dhe të njëjtit po qëndrojnë në ambientet e institucionit. Ndërkohë menaxhmenti I këtushëm e mohon këtë gjë.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Konjufca: Kosova e përkushtuar për paqe dhe integrim në institucionet evropiane

Read Next

Pozitë e opozitë diskutojnë për Çarshinë e Vjetër