Banorët e mirëpritën pastrimin e “Parkut të Lirisë”

Pastrimin e hapësirave të “Parkut të Lirisë” në Gjakovë e kanë mbështetur shumë banorët e këtushëm. Ata deklarojnë se kishte kohë që parku nuk ishte pastruar dhe nisma të tilla duhet të jenë më të shpeshta, jo vetëm në javën e pastrimit.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Pozitë e opozitë diskutojnë për Çarshinë e Vjetër

Read Next

Nga 1 tetori fillon leximi i mamografive në qendrën e mamografisë në Gjakovë