Në ShSKUK po trajtohen 675 pacientë nga COVID-19

675 pacientë po trajtohen në klinikat COVID-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme. Prej tyre, 540 me oksigjeno-terapi dhe 44 në kujdes intensiv.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
• Klinika Infektive, 87 pacientë
• Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 51 pacientë
• Klinika Infektive III ( Interno), 37 pacientë
• Klinika e Pulmologjisë, 58 pacientë
• Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 22 pacientë
• Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë
• Klinika e Pediatrisë, 4 pacienë

• Spitali i Prizrenit, 78 pacientë
• Spitali i Gjakovës, 59 pacientë
• Spitali i Pejës, 122 pacientë
• Spitali i Gjilanit, 55 pacientë
• Spitali i Vushtrrisë, 12 pacientë
• Spitali i Mitrovicës, 35 pacientë
• Spitali i Ferizajt, 49 pacientë

Read Previous

Gërvalla takohet me ambasadoren finlandeze, flasin për bashkëpunim dypalësh

Read Next

Rizvanolli: Nuk mund të vendosim për gazsjellësin pa e ditur koston totale