Në kinemanë “Hyrije Hana” u shfaq premiera e filmit “Adnan Kafazi”

Read Previous

Komisioni parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale viziton QKMP-në në Gjakovë

Read Next

Banorët kërkojnë hulumtim rreth kishës së mbuluar të fshatit Raçë