Komisioni parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale viziton QKMP-në në Gjakovë

Read Previous

Osmani e Gjukanoviç: E ardhmja e vendeve tona është në BE

Read Next

Në kinemanë “Hyrije Hana” u shfaq premiera e filmit “Adnan Kafazi”