ME ELDITËN: Universiteti publik apo privat?

Në emisionin e së shtunës në Syri këtë radhë u diskutua tema që ngjall pafund diskutime në shoqëri. Më mirë të studiosh në universitet publik apo atë privat?

E argumentet se cilat janë avantazhet e njërës dhe disavantazhet e tjetrës mund t’i kuptoni në bisedën e këndshmë bashkë me prof. Shemsedin Vehapi, prorektor për çështje mësimore në AAB, prof. Artan Nimani, rektor në Universitetin “Fehmi Agani” dhe prof. Shaban Feraj, koordinator në kolegjin “Universum”.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë:

Read Previous

Nëse jeni kuriozë: 8 përgjigje për pyetjet mbi avionët, që me gjasë nuk i dini

Read Next

Një hile e vogël për të mos bërë shpenzime të kota kur hyni në supermarket