• 5 October, 2022

Më 19 qershor 1921, në Korçë u krijua shoqëria e vajzave “Zhvillimi”

Më 19 qershor 1921, në Korçë u krijua shoqëria e vajzave “Zhvillimi”, që synonte emancipimin dhe intergrimin e grave të reja në jetën e qytetit. Në foto, mbërritja e aeroplanit të parë në Korçë, në vitin 1924. / KultPlus.com

Read Previous

Marie Logoreci, një kometë që vjen nga e kaluara

Read Next

34 vjet nga vdekja e aktores së shquar shqiptare, Marie Logoreci