Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa

Anëtarët e Komitetit për Politikë dhe Financa nga komuna e Gjakovës kanë mbajtur sot mbledhjen e tyre të rregullt. Në rend dite ishin tri pika ndërkaq pika për shqyrtimin dhe miratimin e buxhetit të komunës së Gjakovës për vitin 2024 ngjalli më shumë diskutime.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Pastrohet deponia ilegale e mbeturinave në fshatin Bec

Read Next

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për ndërtimin e urës në Rogovë