Pastrohet deponia ilegale e mbeturinave në fshatin Bec

Aksioni për pastrimin e deponive të mbeturinave ilegale ka vazhduar edhe gjatë ditës së sotme. Ekipet e pastrimit kanë arritur që sot të pastrojnë deponinën e mbeturinave në fshatin Bec për të përmbyllur kështu një javë të plotë të pastrimit në 5 lokalitete të ndryshme.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Vjedhje e rëndë në një xhami në Gjakovë

Read Next

Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa