Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi për ndërtimin e urës në Rogovë

Projektit për ndërtimin e urës në Rogovë duket sikur po i vie fundi pas përpjekjeve disa vjeqare nga insitucionet vendore e lokale. Sipas një memorandumi të nënshkruar dje, ministria e Infrastrukturës do ta bëj financimin e projektit ndërsa komuna e Gjakovës do të mbulojë shpenzimet e shpronësimeve.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa

Read Next

U lansua Forumi i Transparencës në Gjakovë