Manifestimi i poezisë mbarëkombëtare bënë bashkë krijuesit në Gjakovë

U mbajtë për herë të parë një manifestim i poezizë mbarëkombëtare, ku morrën pjesë poet e shkrimëtarë nga të gjitha trojet shqipëtare. Vogëlushja Dua Jakupi e mbesa e heroit Sejdi Krelani e hapi këtë aktivitet me një recitim për gjyshin. Në këtë konkurs patë shumë të intëeresuar për të marr pjesë kështu tha Mevlyde Saraci organizatore e kësaj ngjarje kulturore.https://www.syri-vision.tv/

U ndanë edhe shumë mirënjohjë për vepra jetësore, kontributdhënësve në fushën e poezisë, dhe dy mirënjohje postmortum për Hadi Shehun dhe Halil Haxhosajn të cilat I morën familiarët e të ndjerëve. Tre cmimet e para u ndan kështu: Vendi i parë i takoi Eliverta Kaninës , vendi i dytë Skender Hoxha dhe vendi I tretë Shaban Pllana , ndërkaq cmimi special i festivalit i’u dha Shefqete Gosalcit.https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

Artistja që krijon skulptura nga guacat e detit

Read Next

Hajdari: Do e themelojmë Gjykatën Komerciale sepse nuk ka nevojë që Kosova të përfundojë në arbitrazhet e jashtme