“Krime që nuk harrohen”, monografi nga Mevlyde Mezini Saraçi

Sot është promovuar libri “Krime që nuk harrohen” nga shkrimtarja Mevlyde Mezini Saraçi.
Në këtë monografi janë përmbledhur krimet e luftës në bashkësinë e parë lokale të Gjakovës, të cilat janë kryer nga ushtria paramilitare serbe në datat 1, 2 dhe 16 prill të vitit 1999./https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

U ngrit lapidari për 20 martirët e 2 prillit të 1999-së

Read Next

Aksion policor në Komunën e Gjakovës