Kontinierët e mbeturinave brenda qytetit të Gjakovës, të stërmbushur

Qytetarët thonë që situata gjatë verës rëndohet edhe më tepër sepse rritet edhe numri i qytetarëve që vijnë nga diaspora për pushime. Ata thonë që pagesat po i kryejnë me rregull dhe largimi i mbeturinave një herë në javë në sezonën e verës është i pamjaftueshëm.

Ndërkohë qytetarët shpresojnë që përderisa janë pagues të rregullt, edhe organet kompetente të kryejnë punën, në mënyrë që kjo pamje dhe ky kundërmim mos të jetë prezent në qytet.

Read Previous

Arrestohet i dyshuari që theu banesën e serbes në Gjakovë

Read Next

Temperaturat e larta qytetarët po i kalojnë përskaj brigjeve të lumenjve