Komuna fillon 3 projekte infrastrukturore

Sot kanë nisur punimet në tri rrugë të komunës së Gjakovës, përkatësisht në Rezinë apo ndryshe e ashtuquajtura Pika e Zezë, në e rrugën ‘’Skenderbeu’’ dhe ndërtimin e rrugës me kubëza ‘’Mazllom Mejzini’’. Për rëndësinë e implementimit të këtyre projekteve foli kryetari në detyrë i komunës së Gjakovës Ardian Gjini

Gjini më tutje dha edhe detaje më të hollësishme për zgjerimin e rrugës ‘’Skenderbeu’’

Këto 3 projekte që tashmë kanë filluar janë mjaft të rëndësishme për komunitetin që jetojnë në këto pjesë ka shtuar në fund Gjini.

Read Previous

Asnjë i vdekur dhe një rast i ri me COVID-19

Read Next

​Dëshmitarja flet për përmbajtjen e pakos së parë me dokumente të sekuestruara nga OVL-UÇK