Komuna e Gjakovës organizon akademinë “Pranvera Shqipëtare’81”

Në shkollën ambientet e shkollës së muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë, do të mbahet akademia “Pranvera Shqipëtare’81”. Kjo akademi i kushtohet demostratave të vitit 1981, dhe përpjekjes së vazhdueshme të popullit shqiptar ndaj okupatorit serb. Qëllimi është që të vihen në pah edhe një herë tërë ato përpjekje të popullit tonë drejt rrugës së gjatë deri në liri. I tërë ky organizim mbështetet nga komuna e Gjakovës. Eventi fillon në ora 18:00-të, me datë 26 korrik.

Read Previous

Moti për 5 ditët e ardhshme

Read Next

Interesimi për vaksinim është rritur nga të gjitha moshat