Komuna e Gjakovës mban takimin e parë me kryetarët e sapo zgjedhur të Këshillave lokal

Read Previous

​IPK jep pesë rekomandime për Policinë e Kosovës në fushën e menaxhimit të thirrjeve dhe reagimit policor

Read Next

Sot është Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit, të rinjtë nga Gjakova vullnetarë të përkushtuar