Komisioni për Buxhet sot mban mbledhje, shqyrtohet kjo pikë për RTK-në

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot pritet të mbajë mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje pritet të shqyrtohet Raporti vjetor i shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës.

Ky komision po ashtu do të shqyrtojë Programin e Shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën janar-qershor.

Mbledhja pritet të mbahet në orën 10:00.

/GazetaSinjali/

Read Previous

​9 mijë e 671 raste aktive me COVID-19

Read Next

Çifti Petrovci flasin për përjetimet e tyre artistike që bën histori në disa shtete të botës