• 28 May, 2022

KEDS njofton për zonat që s’do të kenë rrymë nesër dhe të hënën në Gjakovë

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime të domosdoshme për siguri të sistemit përgjatë së shtunës dhe së hënës të javës së ardhshme.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ratkoci (kodi 82081006) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i ndërprerësit në trafostacionit 24.

/Sinjali/

Read Previous

Mjeku kosovar Arbër Shehu, folës në ceremoninë e diplomimit në JMU, emocionon me fjalimin e tij si i mbijetuar i luftës ( VIDEO)

Read Next

Moti sot në Kosovë