K.R.U “Gjakova” bën apel për mos keqpërdorim të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit K.R.U “Gjakova”, bën apel që të mos ketë keqpërdorime të ujit.

Gjithashtu njofton qytetarët se ekipet e KRU “Gjakova” janë tërë kohës në teren në verifikimin e gjendjës, dhe se personat që identifikohen nga ekipa e kontrolles , duke keqpërdorur ujin e pijes do të ndëshkohen me gjobat e parapara sipas rregulloreve në fuqi.

Read Previous

Vaksinat dhe COVID-19, IKSHPK tregon rëndësinë, përmbajtjen dhe efikasitetin e tyre

Read Next

IKSHPK: Nëse nuk vaksinoheni, rriten hospitalizimet dhe vdekjet