Gojani: Gjeneza e paragjykimit rreth shëndetit mendor ende ekziston në vendin tonë

Në Ditën ndërkombëtare të Psikoterapisë, psikologia Leonita Gojani ka pohuar se kjo ditë ka qëllim promovimin profesionit të psikoterapisë, si dhe luftimit ndaj stereotipave të ndërtuara rreth njerëzve që kërkojnë ndihmë për gjendjen mentale.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Shala: Veprimet në veri kishin qëllim prishjen e rendit kushtetues në vend

Read Next

Mbahet ceremonia e Hafizllëkut të 17 nxënësve në Medresen e Madhe në Gjakovë