Gjurmëve të muzikës së Dahim Patokut

Emisioni i radhës “Gjurmëve të muzikës” iu kushtua gjurmëve të Dahim Patokut, një emër ndoshta jo dhe aq i njohur në ditët e sotme, por këngët e krijuara prej tij janë me të vertetë ndër më të mirat e të gjtha kohërave. Ndër to veçojmë: “Vet me veti po mendohem”, “Ç’ke more mbret” dhe “Kadal dal po na vjen behari”, këngë të sofrës gjakovare, identitet i yni dhe krenari e vërtetë!

Për më shumë ndiqni emisionin e plotë:

Read Previous

ME ELDITËN: Rregullat e Agjërimit

Read Next

Qeveria Kurti është dashur të publikojë programin qeverisës, sigurimi i vaksinës prioritet