Gjurmëve të Mitat Vranicës

Gjurmëve të Mitat Vranices, atdhetarit e patriotit të shquar gjakovar, krijuesit dhe autorit të jashtëzakonshëm të mbi 40 këngëve shqipe. Sot kënga “O Prizren, Prizreni jonë” mund të quhet himni i këtij qyteti, por që për autor ka Mitat Vranicën, gjakovarin e Prizrenit.

Read Previous

​PDK zyrtarizon sot dy kandidatë për kryetarë komunash

Read Next

Vdes në moshë të re nipi i Ministres, Rozeta Hajdari